Het Modifast Dieet

Voor wie graag intensief, een beetje of doelgericht wil afvallen is het Modifast dieet de ideale oplossing. Je hebt de keus uit vier verschillende programma’s. Het aantal calorieën hangt af van het soort dieet.

Als je kiest voor een intensief dieet eet je zo weinig mogelijk calorieën. Hierdoor zul je het tijdens de eerste weken van het dieet even zwaar zult krijgen, maar als je echt ergens voor wilt gaan, moet dit jou ook zeker lukken!

Je kunt in plaats van een intensief dieet ook kiezen voor een dieet waarbij je licht afvalt / op gewicht blijft of een dieet waarbij je gericht gaat werken aan je figuur. Hierbij kun je denken aan het krijgen van een platte buik en een slanke taille.

Wat is het Modifast dieet?

Het Modifast dieet is een van de bekendste diëten van Nederland. Het Modifast dieet is een eiwitrijk dieet. Het dieet bevat zo weinig mogelijk koolhydraten en vetten. Op de website vind Modifast kun je je gratis aanmeldden voor de Modifast coach. Je komt op deze pagina allerlei handige dieettips tegen, maar ook motiverende verhalen, ProtiPlus weekmenu’s, professioneel advies en daarnaast kun je in een grafiek je gewicht bij houden.

Modifast intensive

Als je intensief wilt afvallen is het Modifast intensive geschikt. Gedurende dit dieet eet je niet meer dan 500 calorieën per dag. Tijdens dit dieet worden het ontbijt, de lunch en het avondmaal vervangen door Modifast producten. Je mag in dit dieet alleen shakes, muesli repen of puddingen eten.

Als je niet weet met welke producten je het ontbijt, de lunch en het avondmaal wilt vervangen, kun je eerst een Dagverpakking kiezen. In deze verpakking tref je een pudding en milkshake aan in drie verschillende smaken. Zo weet je welke smaak jouw voorkeur heeft.

Het ProtiPlus dieet
Tijdens dit dieet worden er steeds drie strenge dagen afgewisseld met twee lichtere dagen. Wat het voordeel is van dit dieet, is dat je in het weekend normaal kunt eten. Natuurlijk moet je in het weekend ook niet overdreven veel gaan eten, want anders zal het dieet geen effect hebben. Dit zorgt er echter wel voor dat je het dieet beter kunt volhouden. Tijdens de strenge dagen eet je alleen de Modifast producten. Bij dit dieet heb je de keus uit shakes, puddingen, koekjes, drinks, repen en pannenkoeken.

Modifast Snack&Meal
Als je niet extreem wilt afvallen, dan is Modifast Snack&Meal een geschikt dieet. Tijdens dit dieet kun je zelf kiezen welke maaltijd je vervangt voor een Modifast product. Je kunt bijvoorbeeld de lunch vervangen voor een maaltijdreep of een drinkmaaltijd. De Sneak&Meal lijn van Modifast heeft allerlei producten die niet meer dan 250 calorieën bevatten. Daarnaast mag je tijdens dit dieet gewoon tussendoortjes eten. De tussendoortjes bestaan uit verschillende chocolade repen.

Modifast Laboratoires
Tijdens dit dieet werk je doelgericht aan je figuur. De producten van dit dieet pakken de probleem zones aan. Modifast Laboratoires uit: Modifast 45+ slanke lijn, de Modifast platte buik, De Modifast Laboratoires Men en de Modifast Fat Blocker. Dit dieet bestaat uit verschillende voedingssupplementen, die je naast je gewone maaltijd neemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *