Afvallen met Chinese thee

Dit is ook weer een leuk onderwerp, chinese thee en afvallen, zou het iets met elkaar te maken kunnen hebben? Zelf heb ik zeven maanden in China gewoond en een hele hoop verschillende soorten thee gedronken, jasmijn thee was mijn favoriete thee daar (hier is het verse munt thee). Ook hiervoor ben ik even het internet opgedoken, hier is mijn verslag over afvallen met behulp van chinese thee:

Chinese thee werkt het?
Op het internet kan ik allerlei verschillende soorten chinese thee vinden, de ene thee beweert dat je door alleen die thee te drinken 8 kilo in een maand kwijt kan, de andere belooft alleen gewichtsverlies.

Pung Yang thee
Met twee kopjes Pung Yang thee per dag tijdens de maaltijd raak je 4 tot 8 kilo kwijt in een maand, ik ben benieuwd maar het lijkt me onmogelijk. 4 tot 8 kilo door alleen een bepaalde soort thee te drinken, wat zou dat dan met je lichaam doen? Zou dat wel goed voor je zijn? Ge
Nan Yu theeen enkel idee sorry. Het is inelkgeval niet heel erg duur en je kunt het op meerdere websites kopen, wat ik wel een goed teken vind. Als je een afval product maar op een website kunt kopen, met zulke beloftes, zou ik heel erg oppassen.
Deze chinese thee is niet erg duur, het is een chinese afval thee, het helpt met afvallen maar er staat nergens hoe goed het werkt. Veel meer informatie kan ik niet echt vinden op het internet. Wel een paar sites waar je het kunt kopen.

Groene thee
Het is wetenschappelijk bewezen dat groene thee ingredienten bevat dat de vetverbranding verhoogt. Zelf drink ik regelmatig groene thee, gewoon omdat ik het lekker vind, ik merk er overigens ook weinig van. Voordelen van groene thee tegenover normale thee zijn onder andere dat je het niet laxerend werkt en dat de thee je hongergevoel onderdrukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *