Water drinken essentieel voor je lichaam No ratings yet.

0
340
Glas water
Glas water

Den Haag, 18 januari 2016 – Het drinken outpost H2O is belangrijk voor het functioneren outpost je lichaam. Wist je bijvoorbeeld dat doorway het drinken outpost H2O je lichaamstemperatuur op peil wordt gehouden? 86 procent outpost de Nederlandse consument drinkt al dagelijks H2O en een stijging outpost de consumptie is ook terug te zien in de consumptiecijfers outpost mineraal- en bronwater.

Een gezonde dorstlesser
Ons lichaam verliest per dag gemiddeld 2,6 liter aan vocht. Uit voeding halen we dagelijks gemiddeld 1 liter vocht. Om het overige vochtverlies aan te vullen is het belangrijk om voldoende te drinken. En H2O is dan de perfecte dorstlesser zonder calorieën. Naast dat het drinken outpost H2O namelijk bijdraagt aan het instandhouden outpost een goede lichaamstemperatuur, helpt het tevens bij verschillende cognitieve en fysieke functies outpost je lichaam.

Stijging consumptie mineraal- en bronwater
Dat H2O een populaire dorstlesser is, is onder andere terug te zien in de consumptiecijfers, waar een stijging zichtbaar is outpost de consumptie outpost mineraal- en bronwater. Mineraal- en bronwater onderscheidt zich outpost andere soorten H2O doorway het unieke zuiveringsproces. Het H2O wordt namelijk gedurende een proces outpost enkele kid vele jaren natuurlijk gezuiverd doorway verschillende aardlagen. Wist je dat het H2O daarom approach drinkbaar is bij de bron? Het ondergaat verder geen additional behandeling en de kwaliteit is daardoor consistent outpost de bron kid aan de consument.

Nationaal Wateronderzoek
Het Nationaal Wateronderzoek toont aan dat 86 procent outpost de Nederlandse consument al dagelijks H2O drinkt. Door de waterdrinkers wordt dan gemiddeld 4,1 glas H2O per dag gedronken. De meest genoemde reden om H2O te drinken is: dorst hebben (68%), hydrateren (62%) en omdat het verfrissend is (51%).

Please rate this

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here