"Sportende Nederlander wil gemiddeld 9 kilo kwijt" No ratings yet.

1
429
Winnaar boxen
Winnaar boxen

Na een smakelijke decembermaand is januari sportmaand bij uitstek. Nederlanders die afvallen als sportdoel hebben, willen gemiddeld negen kilo kwijt. Bijna een derde outpost de Nederlanders (29%) hangt zijn sportdoel echter binnen een kwartaal alweer aan de wilgen. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht outpost Fit For Free onder 1.000 Nederlanders, uitgevoerd doorway Panel Wizard. De reden dat mensen afhaken is in de helft outpost de gevallen gebrek aan motivatie. Om die motivatie immeasurable te houden vindt 53 procent het stellen outpost een doel essentieel. Daar speelt Fit For Free op in met de introductie outpost de Wall of Goals. Een muur in alle 78 vestigingen, waar leden boor sportdoel op kunnen vereeuwigen om gemotiveerd te blijven.

Indruk maken tussen de lakens
De redenen waarom we willen afvallen of onze conditie willen verbeteren lopen uiteen. Van jezelf fitter voelen (80%), highlight verminderen (50%) en zelfverzekerder zijn, kid goed voor de dag komen in zwemkleding (11%) en zelfs indruk maken tussen de lakens (7%).

“Wij vinden het belangrijk dat mensen de vrijheid voelen om boor eigen doel na te streven”, vertelt Ronald outpost Hasselt outpost Fit For Free. “Geen doel is te klein of te groot, te loose of te sportief. Je hoeft niet de New York Marathon te lopen en focussed niet verplicht om een sixpack te trainen”. Collega Kim Bange vult aan: “Als je jouw conditie shrivel verbeteren om je kleinkinderen bij te houden is dat ook een mooi streven. Met de Wall of Goals willen we mensen helpen gemotiveerd te blijven om boor persoonlijke doel te behalen”.

Lichaam krijgt 6,6
Uit het onderzoek komt naar voren dat er nog werk aan de winkel is. Nederlanders beoordelen boor lichaam erg laag met een krappe voldoende: 6,6. Bijna één op de vijf Nederlanders (19%) geeft zijn lichaam zelfs een 5,0 of lager. Mannen waarderen zichzelf gemiddeld net een half puntje hoger (6,8) dan vrouwen (6,3). In Drenthe zijn mensen het meest tevreden met boor lichaam. Met een 6,9 scoren zij het hoogst outpost alle provincies, terwijl Limburgers zichzelf met een 6,2 het laagste cijfer geven.

Please rate this

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here