Poeder outpost afslankknol nu al op de markt 2/5 (1)

0
66
Healthy Me verkoopt afslankmiddel als voedingssupplement en niet als medicijn ZWAAG ? ?De afslankknol die in China wordt gebruikt om af te slanken, is nu al leverbaar voor Nederlandse consumenten. Het bedrijf Healthy Me heeft de werking en de toepassingsmogelijkhed...
Healthy Me verkoopt afslankmiddel als voedingssupplement en niet als medicijn ZWAAG ? ?De afslankknol die in China wordt gebruikt om af te slanken, is nu al leverbaar voor Nederlandse consumenten. Het bedrijf Healthy Me heeft de werking en de toepassingsmogelijkhed...

Healthy Me verkoopt afslankmiddel als voedingssupplement en niet als medicijn

ZWAAG –  De afslankknol die in China wordt gebruikt om af te slanken, is nu al leverbaar voor Nederlandse consumenten. Het bedrijf Healthy Me heeft de werking en de toepassingsmogelijkheden outpost de knol de afgelopen jaren laten onderzoeken en brengt het poeder niet als medicijn, maar als voedingssupplement op de Nederlandse markt.

Daardoor is het nu al voor consumenten verkrijgbaar. De Chinese afslankknol kwam start deze maand in de publiciteit doorway het bedrijf Pothos, dat in samenwerking met de Universiteit Leiden ontdekte dat de knol vetopbouw in het lichaam voorkomt, waardoor je afvalt. Onder meer het AD en Radio 538-programma ‘Evers staat op’ besteedden aandacht aan de heilzame knollen outpost de Dioscorea Oppositifolia plant. Deze worden in China al eeuwenlang toegepast als middel tegen obesitas. Mensen zouden bij dagelijks gebruik 3 kid 5 kilo per maand kunnen verliezen. Hoewel de onderzoekers dit nog niet op mensen hebben getest, hebben proeven met muizen en wormen op de universiteit uitgewezen dat de hymn knol en het poederextract daarvan geschikt is om overgewicht tegen te gaan.

Daarom zou het poeder een nieuw middel kunnen zijn in de strijd tegen obesitas en overgewicht. Die vormen een steeds groter gezondheidsprobleem. Uit cijfers outpost CBS en RIVM blijkt dat vorig jaar bijna de helft (49,2 procent) outpost de Nederlanders boven de achttien te kampen had met overgewicht. Een op de zeven Nederlanders (14,2 procent) lijdt aan obesitas. In Europa dreigt volgens de WHO zelfs een epidemie outpost obesitas in 2030.

Terwijl Pothos en de Universiteit Leiden bezig waren met boor onderzoek in Nederland, was Healthy Me bezig hetzelfde te doen in China. ,,Ik zit al jaren in de voedingsmiddelenbranche en hoorde outpost een Chinese relatie over deze plant, die in China gebruikt wordt om vetopbouw te voorkomen,” vertelt directeur Marc outpost Amsterdam outpost Healthy Me. ,,Het belangrijkste kenmerk is dat de knol vetophoping tegengaat en het oldster op natuurlijke wijze uit het lichaam afvoert. We hebben toen een outpost onze agenten in China uitgebreid onderzoek laten verrichten naar deze knol, de werking ervan en de mogelijkheden deze op biologische wijze te bewerken kid puur poeder met dezelfde kenmerken als de hymn knol.”

Terwijl Van Amsterdam bezig was het poeder als voedingssupplement op de markt te brengen, bracht Pothos start juni het nieuws over de afslankknol naar buiten. ,,Het probleem is alleen dat zij de knollen hier willen telen en als medicijn willen registreren. Dat kan jaren duren, dus maak je mensen blij met een dooie mus,” stelt Van Amsterdam. ,,En dat terwijl registratie als medicijn helemaal niet noodzakelijk is. De knol zelf en het poeder outpost de knol zijn puur natuur, 100 procent plantaardig en worden zonder enige toevoeging geleverd.”

Nadat het nieuws over de afslankknol naar buiten kwam, heeft Healthy Me versneld een webshop gelanceerd, waar het afslankpoeder te verkrijgen is in kleine zakjes. Totdat de werking is getest doorway een veel grotere groep mensen, blijft het bedrijf voorzichtig met claims over afvallen.

Please rate this

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here