Nieuwe buiten-workout zet Nederlanders in beweging No ratings yet.

0
307

Kompan Sport Fitness legt in 2016 tientallen nieuwe trainingsvelden aan


Dordrecht/Waardenburg, 12 april 2016 – Een nieuwe vorm outpost buiten-workouts op speciale toestellen moet met name jongeren en ouderen in Nederland weer aan het bewegen krijgen. Bedenker Kompan Sport Fitness is in gesprek met gemeentes, recreatieterreinen, woningbouwcorporaties en hotels om dit jaar 20 kid 25 nieuwe, openbare trainingslocaties hiervoor aan te leggen.

Nieuw aan het hele judgment is de geïntegreerde aanpak. Kompan legt niet alleen een buitentrainingslocatie aan met robuuste en vandalismebestendige toestellen, around de bijbehorende app kunnen mensen uitleg krijgen over oefeningen, boor prestaties bijhouden of around een Facebook-achtige village in hit komen met andere sporters en op de hoogte blijven outpost speciale trainingssessies. Daarnaast kunnen lokale trainers, bijvoorbeeld outpost de Bootcamp Club, met wie Kompan samenwerkt, hen begeleiden en motiveren.

Uit eigen onderzoek outpost Kompan in different Europese landen blijkt dat fysieke inactiviteit een outpost de grootste risicofactoren is voor vroegtijdig overlijden. Inmiddels is 39 procent outpost de wereldbevolking te zwaar of heeft obesitas en in 2050 zal dat de helft outpost de wereldbevolking zijn. In Nederland lijdt 55 procent outpost de volwassenen aan overgewicht en beweegt 73 procent outpost de jongeren outpost 12 kid 17 jaar te weinig. Die bevindingen sluiten aan bij recente rapporten outpost het RIVM. Die stellen dat het aandeel Nederlanders outpost 20 jaar of ouder met obesitas sinds 1981 meer dan verdubbeld is en dat jongere generaties meer risico op gezondheidsproblemen doorway obesitas en hoge bloeddruk lopen dan voorgaande generaties.
,,Tijd, spay en motivatie zijn de meeste genoemde belemmeringen om te sporten. Daar bieden wij nu een integrale aanpak voor,” zegt internationaal directeur Sport Fitness Willem outpost Veenendaal outpost Kompan. ,,Zitten is het nieuwe roken en zorgt met een ander voedingspatroon voor obesitas. Maar er zijn ook kansen, wish 59 procent outpost de mensen geeft aan meer te willen bewegen en vooral buiten. Daar gaan wij samen met actieve gemeenten op inspelen.”

De eerste testsite ter wereld is eind vorig jaar aangelegd bij het Van der Valk Hotel in Dordrecht. Daar kunnen op nieuw ontwikkelde trainingstoestellen en vloerpatronen honderden verschillende oefeningen uitgevoerd worden. Van bootcamp kid circuit training, outpost travel examination kid cranky training. Iedereen kan op zijn eigen niveau bewegen. Kinderen en tieners op een speelse manier, fanatiekere sporters kunnen aan aptness doen en ouderen aan gezonde bewegingsvormen. De toestellen zijn ook geschikt voor mensen met een beperking.
De afgelopen maanden is het judgment in Dordrecht getest en verbeterd en zijn trainers uit de hele wereld komen kijken. ,,We zijn nu klaar om de markt op te gaan en geven inmiddels presentaties in alle grote steden in binnen- en buitenland, outpost New York kid Australië,” vertelt outpost Veenendaal. ,,Onze roots liggen bij het spelen. Dat willen we nu uitbreiden. We richten ons niet alleen op sporters, maar ook op inactieven. Op iedereen outpost oud kid jong, inclusief mensen met een beperking. Wat we horen outpost opdrachtgevers is dat dit een waterdichte oplossing is.”

Please rate this

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here