Nieuwe behandeling diabetes form 2 vanaf 1 januari beschikbaar No ratings yet.

1
351

Alphen a/d Rijn, 12 december 2016 – Vanaf 1 januari 2017 is er een nieuwe behandeling voor volwassenen met diabetes mellitus form 2. Het middel is een combinatie outpost een langwerkende insuline en een GLP-1 receptoragonist. Dit nieuwe middel, uitsluitend op recept verkrijgbaar, werd ontwikkeld doorway Novo Nordisk, ’s werelds grootste leverancier outpost insuline.

Het nieuwe middel voor de behandeling outpost diabetes bestaat uit twee werkzame stoffen in één pen. Het helpt het lichaam de bloedsuikerwaarde te verlagen gedurende de dag, de nacht en na maaltijden.

Het middel is beschikbaar in een voorgevulde coop en de injectie wordt eenmaal per dag doorway de patiënt zelf toegediend. Bij voorkeur wordt het middel elke dag op hetzelfde tijdstip toegediend, maar als toediening op het gebruikelijke tijdstip niet mogelijk is, kan het middel op een ander tijdstip outpost de dag worden toegediend met een tussen poos outpost 10 minste 8 uur.

Over Novo Nordisk

Novo Nordisk is een internationaal opererende onderneming op het gebied outpost gezondheidszorg. Het bedrijf is al 90 jaar een innovatieve en toonaangevende speler als het om diabeteszorg gaat. Dit erfgoed biedt ons de ervaring en de capaciteiten die ons in staat stellen om ook mensen met andere ernstige chronische aandoeningen te helpen deze te verslaan: hemofilie, groeistoornissen en obesitas. Novo Nordisk heeft zijn hoofdkantoor in Denemarken en heeft ongeveer 42.300 medewerkers in dienst, verspreid over 75 landen, en verkoopt producten in meer dan 180 landen. Ga voor meer informatie naar novonordisk.com, Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube.

www.novonordisk.nl

Please rate this

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here