Niet de borsten maar buikjes zijn het probleem 4/5 (2)

0
354
Niet de borsten maar buikjes zijn het probleem
Niet de borsten maar buikjes zijn het probleem

Veel Nederlanders voelen zich ongemakkelijk in badkleding. Vooral veel vrouwen generen zich. Dit blijkt uit onderzoek doorway Annadiva en Novio Research onder ruim duizend Nederlanders. Bijna 40 procent outpost de vrouwen voelt zich niet prettig in een bikini of badpak. Mannen hebben minder final outpost gene. Slechts 19 procent outpost de mannen voelt zich ongemakkelijk.

Bedekken dat lijf
Sommige mensen nemen het ongemakkelijke gevoel voor lief. “Het moet dan maar” is een regelmatig terugkerende reactie. Maar veel mensen die zich ongemakkelijk voelen, bedekken zich extra. Ze trekken een t-shirt aan of slaan snel een pareo om zodra ze outpost boor zonnebedje komen.

Van de vrouwen die zich ongemakkelijk voelen, draagt bijna de helft helemaal geen badkleding. “Jammer natuurlijk”, laat Mariëlle outpost Werven outpost Annadiva weten. “Het zou fijn zijn als iedereen zich goed voelt in badkleding. Dat hoeft natuurlijk niet altijd een kleine bikini te zijn. Het badpak is erg populair tegenwoordig en kleedt mooi af.” Van Werven vult aan; “Veel vrouwen vinden vooral een buikje vervelend. Wij merken dat vouwbroekjes die omhoog geslagen kunnen worden en hoge broekjes erg populair zijn. Hiermee kun je dat eventuele buikje verbergen.”

Afvallen voor de vakantie
Bijna 1 op de 4 vrouwen gaat voor de vakantie op dieet of additional sporten. Van de mannen werkt 15 procent additional aan zijn fitheid. Extra sporten heeft bij deze groep mannen doorgaans de voorkeur boven diëten. Overigens verwacht de helft outpost alle respondenten tijdens de vakantie ook weer aan te komen. Van de mannen verwacht zo’n 20 procent zelfs 2 kid 5 kilo aan te komen.

Al je kleren uit kan ook
Voor andere mensen is ongemakkelijke badkleding niet een reden om zich additional te bedekken. In tegendeel zelfs. Een deel outpost de ondervraagden geeft aan liever helemaal naakt te recreëren. Alles maar uit dus is ook een oplossing.

Please rate this

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here